Politica de confidentialitate

Cine suntem
Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidentialitatii iti explica ce date cu caracter personal colecteaza Bulls Romania VTC de la tine, prin intermediul interactiunilor noastre si modul in care utilizam datele respective.

Ce sunt datele cu caracter personal?
"Datele personale" sau "datele cu caracter personal" sunt acele informatii unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"), referitoare la nume, adresa, cod numeric personal, IP sau numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

De fiecare data cand solicitam datele tale personale o sa iti explicam scopul pentru care ne sunt necesare, unde pastram datele tale si cine are acces la acestea. Bineinteles, te informam ca oricand doresti, iti punem la dispozitie informatiile pe care le detinem despre tine si bineinteles ca le vom sterge daca ne soliciti acest lucru.

Ce date personale colectam si de ce le colectam?
Colectam date cu caracter personal pentru a putea raspunde cu succes solicitarilor tale. Furnizezi unele din aceste date direct, de exemplu, atunci cand ne scrii un mesaj prin intermediul formularului de recrutare sau, indirect, date de identificare prin contul tau de Discord.

In functie de interactiunile pe care le ai cu website-ul nostru, datele cu caracter personal pe care le colectam sunt urmatoarele:
– Nume si prenume – pentru identificare;
– Porecla de pe Discord – pentru comunicare;
– Varsta – pentru adresare;
– Jocuri si DLC-uri detinute – pentru identificare;
– Adresa – pentru identificare;

Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii mesajului sunt folosite DOAR pentru a putea lua legatura cu tine si a raspunde cererii tale.

Care este scopul colectarii datelor si cum folosim informatiile tale personale?
Poti opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand ti se solicita sa furnizezi date cu caracter personal, ai dreptul sa refuzi. Daca alegi sa nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea sa nu poti obtine informatiile pe care le doresti (de exemplu prin transmiterea informatiilor poti deveni membru Bulls Romania VTC)

Numele si prenumele
Cum iti folosim numele si prenumele?
De ce?
Contactul cu tine
Este necesar ca tu sa ne furnizezi anumite date personale pentru a putea incepe comunicarea in vederea incheierii unei intelegeri.
Asistenta client
Folosim datele pentru a oferi servicii de relatii cu clientii si servicii de asistenta (detalii) fie direct, fie prin Discord.
Informatii despre telefon, laptop sau tableta si despre cum folosesti website-ul
Informatiile pe care ni le dai cand navighezi pe website-ul nostru, inclusiv adresa IP si tipul dispozitivului.

Perioada de retentie a datelor.
Stocam datele cu caracter personal doar pe perioada necesara indeplinirii scopurilor.

Cui transferam date cu caracter personal?
Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau.

Informatiile oferite de tine, ce contin date de identificare pot fi folosite in comunicari comerciale sau raspunsuri la solicitarile trimise de tine.

Ce drepturi ai ca persoana vizata?
Protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal este un drept fundamental. Articolul 8 alineatul (1) din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene ("carta") şi articolul 16 alineatul (1) din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene (TFUE) prevăd dreptul oricărei persoane la protecţia datelor cu caracter personal.
Drepturile persoanelor vizate privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: dreptul la informare si acces; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul la rectificare; dreptul la stergerea datelor; dreptul la restrictionarea prelucrarii; dreptul la portabilitatea datelor; dreptul de opozitie si procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri; dreptul de a depune o plangere în faţa autorităţii de supraveghere (www.dataprotection.ro).

Contact
Daca ai nevoie de orice informatii legate de website-ul, produsele sau serviciile Bulls Romania VTC, ne poti contacta prin intermediul sectiunii contact, prevazuta in website.